miércoles, 18 de noviembre de 2009

HABITANTS D'INDONÈSIA


La gran població i la varietat de les illes produeixen diversos estils de vida a Indonèsia. Hi ha un estil de vida urbà, metropolità o de ciutat, especialment a llocs com Jakarta, la capital d’Indonèsia. Java crea feines al comerç de manufactures i totes les altres indústries que el serveixen. El petroli és l’exportació principal d’Indonèsia.

La major part de la població viu al camp i treballen en granges de diversos tipus. Sovint conreen arròs o blat, però també altres cultius incloent el cafè, el te o espècies.

Aproximadament el 90% de la població d’Indonèsia segueix la religió de l’Islam, convertint-se així en la nació islàmica més gran del món. Hi ha un nombre baix de cristians, budistes i hindús. Molts habitants de la illa de Bali son seguidors de la religió Hindú. Els costums locals i les creences, poden variar d’una illa a l’altra.

Els llaços familiars són importants en la vida d’Indonesia, reflexada en el fet que diverses generacions sovint viuen a la mateixa casa.

Hi ha temps per la relaxació.

La música occidental popular és escoltada amb freqüència degut a l’augment i la millora de la tecnologia i les comunicacions.

Malgrat això, la gent encara gaudeix preparant-se per les cerimònies i festivals, que s’inclou la música que s’assaja.

No hay comentarios:

Publicar un comentario